Sevede

I Sevede bor tjuren Melvin med sina två kor Sot och Astrid.    De njuter av sitt liv i  det 5 hektar stora hägnet och kan välja mellan skog, fält och den populära dammen. Hägnets ena långsida går utmed allén upp mot herrgården och om du har tur kan du skymta en älg när du kör förbi.

Sot

Sot flyttade till Målilla Älgpark i april 2010. Hon föddes 2006 i Slotts-skogens Djurpark. Här i parken har hon hittills fött åtta kalvar. Sot är mor till Madde och Mathilda som bor i hägnet Aspeland. Sot är en tuff älg som gärna kommer fram och låter sig klappas.


Astrid

Astrid flyttade till Målilla i april 2010. Hon kom hit från Virum Älgpark men föddes i Laganland 2007. Astrids kokalv som föddes i maj 2015 flyttade till ett naturreservat Danmark i november 2015. Astrid är en försiktig ko som uppskattar lugn och ro.

Copyright © 2018 Målilla Älgpark          Hemsida & logotype av Emma Jansson          Kontakt: info@malillaalgpark.se

Melvin

Melvin har bott i Målilla sedan april 2010. Han föddes 13 maj 2009 på Ingelbo älgpark. Är far till Sot och Astrid kommande kalvar. 2015 var han stolt far till tre kalvar. Melvin är en stolt och imponerande karaktär som älskar sitt kraftfoder!